Ocena instytucji

16%
Skorzystałoby ponownie: 13
84%
Nie skorzystałoby ponownie: 69
Zobacz statystyki
Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Ocena użytkowników

16%
Skorzystałoby ponownie: 13
84%
Nie skorzystałoby ponownie: 69

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 13
    • Głosy negatywne: 69
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
16%
84%
Jak oceniasz pracowników?
15%
85%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
19%
81%

Opinie o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Korzystasz z usług Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Gothaer Towarzystwo Ubezpieczeniowe (GTU)

  • Klient119

    , w dniu 23.04.2019Ocena:
    Omijac to towarzystwo z daleka, Warsztat wycenil...

    ...szkode na ponad 10tys a gothaer na 2tys. Niby wariant "serwisowy" na nowych oryginalnych czesciach ale chyba trzeba by pod pociag wjechac zeby zakwalifikowali element do wymiany, wszystko chca klepac i szpachlowac, po odwolaniu nie zmieniaja stanowiska. porazka totalna nie polecam nikomu!!!

    Ta opinia jest przydatna
  • Pirat

    , w dniu 29.03.2019Ocena:
    Nie wykupujcie ludzie polisy w tej firmie to...

    ...złodzieje i oszuści nasrac na nich i to wszystko czego są warci . Najgorsza firma ubezpieczeniowa w Polsce nie polecam nikomu uważajcie na to dziadostwo...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 11.04.2019
      Szanowni Państwo, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje
      Państwa sprawa zostanie ponownie przeanalizowana.
      Z poważaniem
      Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji
      Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się
  • bolo

    , w dniu 27.03.2019Ocena:
    Ta firma to banda zlodzieji przyslali informacje...

    ...do mojej firmy jakie robilem uslugi przy danym samochodzie kturego nawet na oczy niewdzialem po skontaktowaniu sie z nimi stwierdzili ze to pomylka to ja sie pytam to ile tych pomylek jusz mieli dlamnie to naciogacze i zlodzieje.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 28.03.2019
      Szanowni Państwo, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje
      Państwa sprawa zostanie ponownie przeanalizowana.
      Z poważaniem
      Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji
      Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się
  • Luki

    , w dniu 27.03.2019Ocena:
    Oszuści i nic więcej!!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 28.03.2019
      Szanowni Państwo, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje
      Państwa sprawa zostanie ponownie przeanalizowana.
      Z poważaniem
      Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji
      Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się
  • ewa

    , w dniu 26.03.2019Ocena:
    To oszuści w dodatku bezczelni ,szkoda kasy na...

    ...składkę dla nich wszystkim znajomym pokazuję ich wycenę szkody ,to drwina

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
    • Gothaer TU S.A.

      , w dniu 27.03.2019
      Szanowna Panie, prosimy o przesłanie powyższego zgłoszenia wraz z doszczegółowieniem za pośrednictwem dedykowanego formularza na stronie internetowej: www.gothaer.pl/pl-reklamacje
      Pani sprawa zostanie ponownie przeanalizowana.
      Z poważaniem
      Zespół Analiz i Kontroli Obsługi Reklamacji
      Gothaer TU S.A.
    • Wypowiedz się