Ocena instytucji

32%
Skorzystałoby ponownie: 13
68%
Nie skorzystałoby ponownie: 28
Zobacz statystyki
Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Ocena użytkowników

32%
Skorzystałoby ponownie: 13
68%
Nie skorzystałoby ponownie: 28

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 13
    • Głosy negatywne: 28
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
28%
72%
Jak oceniasz pracowników?
31%
69%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
45%
55%

Opinie o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Korzystasz z usług Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Europejski Fundusz Leasingowy (EFL)

  • WKURZONA MANIA

    , w dniu 11.04.2019Ocena:
    masakra.........., na konic umowy zaczęły się...

    ...problemy, CELOWE DZIAŁANIE NA NIEKORZYŚĆ KLIENTA, BRAWO WY, nigdy nie możecie się nachapać NIE POLECAM

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 11.04.2019
      Dzień dobry,
      jeśli w Pani przypadku doszło do naruszenia zasad współpracy z EFL. Jeśli chciałaby Pani, byśmy sprawdzili tę sytuację, prosimy o kontakt na adres: info@efl.com.pl.
      Zespół EFL
    • Wypowiedz się
  • Wściekła 74

    , w dniu 21.03.2019Ocena:
    Prawda!!!Prawda!!! Jeżeli jest jakiś...

    ...problem,nie ma z nikim kontaktu,nie odbierają telefonów i nie odpisują na e-mail!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • EFL

      , w dniu 22.03.2019
      Witamy, każdy Klient ma przypisanego opiekuna, z którym powinien się kontaktować. Zawsze mogą Państwo skorzystać z naszej infolinii: 801 404 444 (czynna od poniedziałku do piątku, w godzinach: 8.00-17.00 lub mogą Państwo wysłać nam wiadomość na adres: info@efl.com.pl. Zespół, EFL
    • Wypowiedz się
  • Mika

    , w dniu 24.01.2019Ocena:
    Wspolpracuje z efl juz 5lat i nie mam zastrzerzen...

    ...nie wierze ze przez 1 rate chca komus cos zabrac nam tez sie raz poslizgnela noga i zalatwilismy wszystko polubownie efl przystal na nasza propozycje, mamy mamy nadzieje na wspolprace na kolej e lata z ta firma POLECAM W 100%

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Adi

    , w dniu 13.12.2018Ocena:
    NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM NIE POLECAM...

    ...NIE POLECAM EFL to najbardziej nastawiona na dojenie klienta firma ze wszystkich na rynku. Nigdy, przenigdy nie wezmę i nie polecę tej firmy nikomu. no chyba że wrogowi. Jeśli lubisz płacić kary umowne 1100zł od nie zapłaconej FV, pare tysiecy od wznowienia również mając nie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    15Przydatność opinii
    • Robert

      , w dniu 13.12.2018
      Dokładnie tak jest, dojenie z kasy klienta.
    • EFL

      , w dniu 10.01.2019
      Dzień dobry. Dziękujemy za uwagi. Przypominamy, że podczas zawierania umów z naszymi Klientami dbamy o to, by mogli oni w jasny i czytelny sposób zapoznać się z warunkami umowy, w tym także z opłatami dodatkowymi.
      W przypadku zaległości w płatnościach, w pierwszej kolejności kontaktujemy się z Klientem SMS-owo i listownie, aby przypomnieć o braku wpłaty.
      W przypadku dalszego braku wpłaty staramy się kontaktować z Klientem, aby uzgodnić z Nim indywidualnie dalsze warunki współpracy.
      Jeśli ta współpraca nie wyglądała w ten sposób, zachęcamy do napisania do nas na: info@efl.com.pl, by wyjaśnić sytuację.
      Pozdrawiamy, zespół EFL
    • Zawiedziona

      , w dniu 25.02.2019
      Bzdura ! mnie Efl sfinalizował samochód od klienta który po odjechaniu z placu zbywcy od razu się zepsuł ! Informowałem Efl że są wady ukryte to mnie zbywali aż do 7 dni kiedy już nie miałam prawa odstąpienia od Umowy …. i był rzeczoznawca i tak się teraz będę łazić po sądach Nie polecam. Sa dużo lepsze Firmy leasingowe.
    • Iness

      , w dniu 29.03.2019
      Spóżnilam sie z wplatą 3 rat ...dodam ze opoznienia zaledwie kilkudniowe.... Karnie wypowiedzieli umowę ..oplata za wznowienie ponad tysiąc zl wysyłają po kilka monitow dotyczących jednej spoznionej faktury ....25 zł kazdy ...koszty rosną ...oplata portalu klienta obowiązkowo 6 zl miesiecznie...kazda zmiana w umowie platna kilkaset zl ..jestem zdruzgotana ze dalam sie wmanewrować w leasing auta z tą firma EFL nigdy więcej !!!!!
    • Wypowiedz się
  • MarcinKosmowski

    , w dniu 03.12.2018Ocena:
    Nie mam zastrzeżeń co do współpracy z EFL. Mam...

    ...w leasingu sprzęt rolniczy a na aukcji poleasingowej kupowałem samochód dostawczy. Wszystko przebiegło i przebiega bez zakłóceń.

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »